Setè dia de campanya


  • Comparteix:

Dimecres, Carme Chacón, Ministra d'Habitatge i candidata al Congrés per la circumscripció de Barcelona, i David Vegara, Secretari d'Estat d'Economia, van visitar Sant Cugat.

Carme Chacón va conversar amb esportistes i responsables del CAR i va recòrrer les magnífiques instal·lacions del centre. en una activitat de campanya de recolzament polític al món de l’esport.
David Vegara, junt amb la Montserrat Colldeforns, ciutadana de Sant Cugat i diputada, van repassar a la Casa de Cultura, davant de 80 assistents, les polítiques econòmiques i l'activitat parlamentaria de l'actual legislatura. També van concretar les línies generals de govern, en matèria econòmica, per als propers 4 anys.
Respecte els compromisos programàtics amb l'esport, cal destacar que per a garantir una pràctica esportiva de qualitat per al conjunt de la població es durà a terme un Pla Integral de Promoció de l'Esport i de l'Activitat Física, desenvolupant programes preferents adreçats als infants i joves, a la gent gran, a les persones amb discapacitat i als treballadors i treballadores. Recolzarem l'esport en l'edat escolar donant prioritat a que cada centre tingui el seu propi Pla d'Esports. Així mateix fomentarem la consolidació de l'esport universitari desenvolupant un Pla Específic en col·laboració amb les Comunitats Autònomes i les Universitats.
TOMÀS PEIRE
Secretari d'organització local del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.