Divendres, 29 de febrer


  • Comparteix:

Fa uns dies, van ser assassinades quatre dones a les mans de les seves parelles i una cinquena va estar a punt de perdre la vida. Són ja 17 les dones que han mort aquest any, xifra que supera al mateix període de 2007, amb 71 assassinats, segons les dades oficials de l' Institut de la Dona. La violència de gènere no és terreny per a la demagògia.

En el Partit Popular estem disposats a posar més mitjans, més funcionaris, més pressupost i més energia per a protegir a les dones amenaçades. La forma de canviar les coses és a través de mesures i noves eines perquè les dones estiguin més segures. Per això en el nostre programa electoral proposem que es facin plans personalitzats de seguretat per a les dones amenaçades i que s'aprovin reformes en les lleis perquè els trencaments de les ordres de protecció puguin ser tractats en judicis ràpids i per a eliminar alguns atenuants que persisteixen en la nostra legislació. Així mateix, incrementarem el nombre de policies dedicats exclusivament a la violència de gènere i establirem sistemes de comunicació directa entre ells i les dones que estiguin en situació de risc. Nosaltres no farem demagògia amb un problema tan greu. Només volem que les dones que avui se senten amenaçades puguin viure en pau.

Ariadna Hernández
PP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.