Setè dia de campanya


  • Comparteix:

Fa dos dies, la nostra coalició va celebrar un acte molt interessant sobre la dona migrada. L’actitud respecte a la immigració del PP i de CiU és classista, xenòfoba i segregacionista. Per això proposem un codi de conducta pels polítics en el discurs sobre immigració.

Cal que li recordem al PP que ni Franco va dividir aquest país per qüestions d’origen i a CiU que continua essent català qui viu i treballa a Catalunya. Som un sol poble.
CiU i el PP, amb el discurs del contracte pels immigrants, han esdevingut la pitjor dreta de tot Europa. Som el que som per la immigració i l’emigració. El PP no recorda els emigrants espanyols a Suïssa, Alemanya. Em pregunto què pensaria aquesta gent si a l’arribar els haguessin demanat el contracte que vol demanar ara el PP.

Fa temps que està comprovat que l’aportació de la població immigrada ha estat fonamental pel creixement dels darrers deu anys. Crec honestament que totes les persones d’origen immigrant que tenen dret a vot, i les persones que creuen que aquest país s’ha de basar en la plena igualtat de drets i deures de tothom, han de votar ICV-EUiA.

ASSUN REYES
Presidenta local d'ICV-EUia



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.