Dimecres, 27 de febrer


  • Comparteix:

Vergonya i indignació va provocar Mariano Rajoy insultant i calumniant a Rodríguez Zapatero en el debat televisat, acusant-lo d'haver 'agredit a les víctimes del terrorisme'.

Indignació per la profunda i injusta ofensa que significa un insult d'aquesta envergadura a un governant democràtic, president d'un país que pateix una lacra tan dramàtica com és el terrorisme. Terrorisme que ha provocat víctimes e totes dues famílies polítiques i sofriment a la immensa majoria de famílies d'Espanya. M'imagino perfectament als terroristes fregant-se les mans i celebrant el cop baix d'en Rajoy a la zona més sensible, i a traïció.
Vergonya per la constatació de la nul·la categoria moral de l'aspirant a President del Govern. Confio en que la majoria dels electors i electores ho tindran en compte.
En política democràtica s'han de debatre i confrontar idees, objectius, projectes, estratègies, però sempre amb respecte a les persones, i observant i mantenint com un tresor l'ètica, la noblesa, i l'equanimitat en les actituds i els comportaments que, per definició, diferencien la democràcia d'altres formes de règims polítics.
La decisió clarament premeditada de Rajoy de provocar i d'insultar greument, de forma insistent i reiterada a l'actual representant del poble espanyol, davant de milions de persones, de totes les edats i ideologies, és vil i indigne.
L'exemple de mala educació i de menyspreu a la política i als ciutadans i ciutadanes del nostre país, desqualifiquen Rajoy com a possible representant del poble.

TOMÀS PEIRE
Secretari d'Organització del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.