Quart dia de campanya


  • Comparteix:

Segon dia de campanya. Continua el tràfec amunt i avall: cartells, pancartes… Som vint-i-tres de febrer i tenim acte electoral a la nostra ciutat amb la presència de Josep Huguet.

No deixa de semblar-me una certa ironia del destí que sigui precisament en aquesta data que s'esdevingui el míting a Sant Cugat per a les eleccions espanyoles. Passats els anys qui més qui menys convé que la democràcia espanyola ja no córrer perill. Això ha de ser per força una bona notícia, tot i que aquesta democràcia de baixa intensitat no reculli ni de lluny les aspiracions nacionals catalanes. Aquests anys de convivència democràtica ha servit per posar de manifest les estretors que, pel que fa al reconeixement nacional, presenta la segona restauració borbònica. La moralitat que n'hem d'extreure és clara i diàfana: cal saltar la paret. Però per fer-ho hem de començar a agafar impuls. Cal fer sentir la nostra veu clara i independentista a les corts espanyoles. Compromís i fermesa "La resta són paraules…", tal com ens recordava l'alquimista de la paraula que ens ha deixat avui, Josep Palau i Fabre. Quan iniciàvem l'acte d'avui ens ha arribat la notícia de la seva mort. Una darrera i cruel ironia del destí per a un lluitador per la llibertat.

ANDREU FREIXES
President local d'ERC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.