Quart dia de campanya


  • Comparteix:

Avui a la nit, per fi podrem ser espectadors de la trobada que tots tan volem presenciar. Els dos presidenciables, Mariano Rajoy i Jose Luís Rodríguez Zapatero disputaran un cara a cara davant les llars de tots els indrets nacionals.

Aquest segon i darrer debat electoral, poden ser decisius per a molts dels electors, que hauran d'emetre el seu vot de confiança cap a una o cap a altra formació. La figura del líder és un element fonamental: ha de ser íntegre, tenir bona presencia i saber mostrar la seva transparència i la seva rectitud per molt difícil que sigui la situació que es pugui plantejar. Un bon líder ha de ser capaç de saber dur tot el seu Partit pel bon camí, i prendre mesures amb cautela i amb deteniment, per tal de fer dels ciutadans espanyols, uns ciutadans espanyols de primera. Després de la darrera legislatura, tots sabem que no és el cas del nostre President en funcions, que no només ha fet trontollar el seu govern internament, sinó que ha estat a punt de fer trontollar de manera definitiva, l'estabilitat econòmica i territorial de la nostra terra. Aquesta nit, doncs, coneixerem aquell líder que es trobava a un pas de ser President, i que "legítimament", la qual cosa no vol dir "decentment" va ser arraconat i reclòs, pel govern i la resta de forces, a la banqueta de la oposició.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.