Segon dia de campanya


  • Comparteix:

Les polítiques econòmiques del govern socialista d'Espanya han dut al nostre país a una situació estable i segura, que permetrà afrontar el futur sense grans tensions, inclús en èpoques no tan expansives com la que hem viscut en els darrers quatre anys.

Les línies econòmiques generals que traçaran els propers quatre anys seran el manteniment de l'estabilitat, les polítiques industrials basades en la recerca, el desenvolupament i la innovació, l'augment de la inversió en universitat i coneixement, el impuls de l'activitat empresarial i dels emprenedors i emprenedores. Continuarem potenciant l'ocupació de qualitat i la millora dels salaris. Serà prioritat racionalitzar la immigració lligant-la a l'ocupació, la reagrupació familiar i la integració.
Per a explicar amb detall la política econòmica socialista, el PSC de Sant Cugat us convida a la conferència de David Vegara, Secretari d'Estat d'Economia, i Montserrat Colldeforns, candidata de Sant Cugat al Congrés dels Diputats. Serà el dimecres 27 de febrer a la Casa de Cultura a les 19.30 h.

TOMÀS PEIRE
Secretari d'organització del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.