Segon dia de campanya


  • Comparteix:

Estem desitjosos de fer arribar el nostre missatge, però pot resultar ser una tasca difícil, si les filtracions que pronostiquen el què succeirà d'aquí uns dies es compleixen.

Prenent com a exemple els darrers comicis, envoltats d'un clima bel·ligerant dirigit per sectors propers al PSOE, no ens resultaria gens estrany que, tal com informa Europa Press, siguem espectadors de marxes i concentracions de plataformes immigrants contra el Partit Popular. Crear una política comú de immigració europea, ser ferm amb la vigilància de les fronteres, exigir la contractació en origen, acabar amb el tràfic de persones o desenvolupar la integració social, no em semblen propostes que atemptin contra els drets de la població immigrant, sinó que més aviat em resulten un motiu per a certs col·lectius, de tornar a 'rebentar' un període de campanya que no tenen guanyat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.