Primer dia de campanya


  • Comparteix:

Comença la campanya. El moment en què els partits utilitzen més els seus recursos, sovint innecessàriament, sense tenir en compte l'impacte ecològic que suposa.

La nostra coalició (ICV-EUiA), en canvi, farà una campanya compromesa amb el medi ambient en coherència amb les nostres propostes polítiques, seguint la línia iniciada per la nostra organització a Sant Cugat en les últimes eleccions municipals. Per aconseguir-ho s'incrementarà la difusió de continguts i propostes per internet.

Els materials en paper suposaran únicament un 1% de total del pressupost que, a més, serà paper 100% reciclat. Una vegada finalitzada la campanya la resta de materials sobrers com cartells, banderoles, tríptics, pancartes, etc. tornaran a ser reciclats. El nostre candidat, utilitzarà per als seus desplaçaments, quan no es pugui utilitzar el transport públic, un cotxe híbrid. El cotxe és del programa carsharing, que consisteix en un cotxe d'ús compartit similar al ?bicing?. Cal destacar que ICV Sant Cugat va ser també, el primer partit polític de Catalunya en utilitzar aquest sistema, una aposta per la mobilitat sostenible. Ara cal, que la resta de partits se sumin a nostra manera de fer campanya. Bona feina per tots!

XAVIER BOIX
Portaveu municipal d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.