L'art de l'auto-stop


  • Comparteix:

Alguns dels meus companys m'han sentit parlar més d'una vegada d'aquest art. I és que jo crec que tots els que cometem la bogeria de viatjar cada dia en transport públic des de Cerdanyola hauríem de fer un curset d'auto-stop, o ens podrien donar una bici i un casc i au! Perquè si hem d'esperar a l'autobús... ai si l'hem d'esperar!

I és que és habitual que alguns dels meus companys em preguntin al migdia; què fas que no marxes? És que el bus no passa fins d'aquí mitja hora! Aquesta és també una resposta habitual.

És curiós però fa tres anys que treballo en aquesta casa i que m'he anat apropant a la ciutat, que ja és una mica la meva, però segueix-ho tenint-la igual de lluny.

Així que aquest sentiment, sumat a que la connexió entre les dues ciutats va per llarg i a que m'agradaria dormir encara que fos 5 minuts més cada matí i no gelar-me de fred a la parada, m'han empès cap a l'autoescola. Així que ara enlloc de l'art de l'auto-stop m'estic entrenant en l'art de l'a, b, c. Què quin és? Mireu:

En un turisme, quina ha de ser la profunditat mínima del dibuix dels pneumàtics:

a) 1'6 mil·límetres
b) 2 mil·límetres
c) 2'5 mil·límetres

La resposta: al proper 'A cau d'orella'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.