D'on truques?


  • Comparteix:

'Bona tarda sóc el Marc Texidó de Cugat.cat'. Normalment quan faig una trucada a alguna personalitat o entitat de la ciutat, jo i els meus companys acostumem a dir aquesta frase. La resposta és en moltes ocasions la mateixa; 'Com dius?' o un 'Perdona?' I clar tu no els ho vols dir, però ho acabes fent. 'No de Cugat.cat, Ràdio Sant Cugat'. I sents: 'Aaahhh...'

Des d'aquí faig una crida a totes les persones que encara no s'han assabentat que aquesta casa, el que abans era Ràdio Sant Cugat, ja no és només una ràdio. Som Cugat.cat, ara som la ràdio, un portal electrònic, etc. Per tant cada vegada que truquem els direm que truquem de Cugat.cat.

Clar que quan hi penses, té lògica que molts dels santcugatencs no sàpiguen que hem canviat, ja que si truquen i els agafa el telèfon el Fabri, o el Pere Pahissa, molt provablement no els dirant 'Cugat.cat, bon dia'. Per a ells sempre serà 'Ràdio Sant Cugat. Bon dia'. La vella escola no aprendrà mai que les coses canvien.

Una vegada més gràcies per atendre una estona la trucada de Cugat.cat. Fins la propera!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.