Contigo al fin del mundo


  • Comparteix:

Una de les millors coses de la ràdio, per mi, és la unitat mòbil. Conduir amb aquesta mena de 'batmòbil', sobretot quan fa bon temps, és una meravella!

Si sé que tinc 'dret' a la mòbil, no em fa mai mandra sigui on sigui. Que entreguen les claus d'uns pisos a l'últim carrer de Coll Favà? Cap problema! Que hi ha una fuita de gas al Turó de Can Mates? Cap problema! Que fan una arrossada a Mira-sol? Cap problema!

Però el que més m'agrada, confesso, és quan 'em toca' anar les Planes... És tan lluny! Segurament és el punt més llunyà del municipi respecte el Monestir. No sé vosaltres, companys, però jo cada vegada que he anat a les Planes amb la mòbil ho he fet per un lloc diferent.

Cada vegada descobrint nous carrers. Perquè no us penseu que hi vaig pas pel lloc més fàcil! Per mi, anar a les Planes és sinònim de travessar tota la Floresta i tots aquests laberints urbanitzats... Que si el passeig dels Pollancres, que si l'avinguda d'Emeterio Escudero, que si l'avinguda del Montseny, que si el camí de Can Flo... Ni GPS, ni mapa, ni fil d'Ariadna!

Per anar a les Planes només cal anar tirant per aquests carrers enrevessats mirant sempre a la muntanya, fent servir la llum del sol com a única referència i amb la seguretat que la plaça de la Creu d'en Blau és, sempre, al final del camí!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.