Un cafè amb llet, si us plau


  • Comparteix:

Fa un parell de setmanes que me n'he adonat: sóc addicta al cafè amb llet. Els responsables: un bar aprop de la redacció.

Un matí de cap de setmana sense cafè pot arribar a ésser dur. Con que som previsors, una de les primeres coses que fem l'equip d'informatius un bon dissabte al matí és apropar-nos a un bar al costat de Cugat.cat i activar-nos amb una mica de cafeïna mentre parlem de les notícies del cap de setmana.

Dissabte rere dissabte i cafè rere cafè, he arribat a tenir la necessitat de prendre un bon cafè amb llet al matí. Tant és així que quan arribem al bar, gairebé no cal que els cambrers preguntin què és el que vull, el cafè m'espera a la taula.

A aquestes alçades no sé ben bé si donar les gràcies per l'escumeta i els M&M's del cafè que tant necessito, o condemnar la seva implicació en aquesta addició. El que tinc clar és que els matins de cap de setmana no serien el mateixos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.