La Peta


  • Comparteix:

Els íntims em diuen 'Sil', els torrecollons 'la mama' i els privilegiats... 'Peta'.

Fa uns dies, la meva companya Sílvia Ferrer em va 'dedicar' unes línies dins aquesta secció i jo no puc fer menys que honorar-la de la mateixa manera. 'La Ferrer', com la coneixem aquí, és una persona que reuneix tantes virtuts que fa ràbia. És simpàtica, espavilada, eficient i molt, molt guapa. És la nora de Catalunya! I per a mi, a més, és una companya genial perquè amb ella comparteixo certs 'rituals' que fan més agradable la nostra feina.

Per començar, el primer que faig quan entra per la porta és fer-li un 'repàs' de dalt a baix (no em malinterpreteu) per copsar quins complements porta aquell dia. Sabates, collarets, braçalets, bolsos... són molt importants per a la Sílvia i per a mi. Amb ella he après que dur ben conjuntats tots aquests elements pot ser un bon motiu per començar bé el dia (jejejeje)... També investiguem informació de rellevància a la xarxa... L'última ha estat el retocs de Photoshop dels famosos! (poca feina que tenim...)

Per acabar, miro la Sílvia Ferrer embadalida com atén trucades amb una amabilitat infinita (jo sóc bastant antipàtica, la veritat) i com endreça la seva taula per, a la vegada, ordenar mentalment el seu cap. Miro la Ferrer, perquè jo, la tarambana; jo, la pocavergonya, sóc incapaç d'assolir aquest equilibri i pau interior....

Sílvia Ferrer et protegiré com Frodo va fer-ho amb l'anell! Si jo sóc Michael Knight, tu ets el meu Kitt! Perquè tu ets l'única que em dius 'Peta', tot i que ja no recordo perquè coi em dius així... VULL DIR UNA COSA, VULL DIR UNA COSA ... Amb tu, la redacció de Cugat.cat sempre serà el 'Central Perk'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.