Cròniques des de la 'Peixera' vol.1


  • Comparteix:

Des del control de l'estudi 1, mai hagués pensat que acabaria fent aquestes coses...Hi ha gent que té por escènica al micro, jo en canvi tinc por escènica al paper.

Me n'adono de la facilitat que teniu els companys periodistes per redactar notícies, articles d'opinió o 'xorrades' vàries. 'Xorrades' com aquesta que escriuré jo ara... perquè no sé exactament què escriure.... Podria parlar sobre les meves vivències, sobre el canvi climàtic o senzillament podria 'rajar' una miqueta d'alguna cosa o d'algú (això si que ho sé fer).

No em 'lio' més... així que faré 4 ralles, i parlaré sobre les 'manietes' del tècnic del matí, un servidor.

A aquestes alçades tothom se n'haurà adonat de la mania número 1 que tinc. Sí, efectivament, és la de tancar la porta!! Us semblarà una tonteria (prova d'això és que ningú la tanca i tothom entra com si estigués a casa seva, sense avisar i gairebé amb una pandereta a la mà) però la veritat és que no és tan tonteria, i és que amb la porta oberta poden passar moltes coses:

1. Escolto més el soroll que ve des de la redacció que el què està sonant en antena, sobretot de dimarts a dijous (no sé perquè eh Joan!).
2. Acostumo a treballar amb un nivell de volum altet, i això pot molestar a la redacció, (heu vist com em preocupo per vosaltres?) a i si algú s'ho pregunta... No, no penso baixar el volum!.
3. A vegades (la veritat és que bastant sovint) em dóna per fotre crits (de bon rotllo) i fer el 'primo' a l'estudi. Si tinc la porta tancada tot queda en privat, i es manté el microclima que tinc allà dins.
4. Perquè tot i que m'agrada el silenci, jo treballo el so, i amb la porta tancada tinc una millor acústica (que 'pro' que m'ha quedat això eh!).
5. L'última que exposo, però no la menys important... Perquè em surt dels **** estar tancat.

Senyores i senyors, fins aquí el meu 'A cau d'orella', el primer i no sé si serà l'últim... això sí, espero estar molt i molt temps al control 1... i amb la porta tancada!!!.

PD: Recomanació musical: The Doors 'Light my Fire' (un clàssic), si no us agrada... sempre podeu recórrer al fàcil Bob Sinclair.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.