Pa amb tomàquet i pernil


  • Comparteix:

Malgrat no es pot dir que ens ho passem malament treballant (tot al contrari), quan la plantilla de la productora-ràdio es diverteix més és en els famosos sopars, dinars o berenars.

Quan un becari entra a la ràdio, una de les primeres coses que se li explica són les cròniques (que mai surten de la redacció) sobre les celebracions extra-laborals. Qualsevol excusa és bona per reunir una vintena de treballadors amb ganes de gresca: que és Nadal, sopar de Nadal; que arriba l'estiu, dinar de final de temporada; que és Festa Major, anem a fer una copa per celebrar-ho. L'última moda és aprofitar els aniversaris per passar un cap de setmana de convivències a Cassà.

Si acabem cantant al Bohemia, ballant a la Carpa, jugant al Sing Star sobre un banc, visitant el CAP de Cassà o passant la nit a l'Hospital de Salt, amb això ja no aprofundeixo. Són les cròniques més preuades d'aquesta casa.

L'últim encontre de tots, el berenar amb pa amb tomàquet i pernil de divendres. El pernil té un gran poder de convocatòria... poques vegades he vist la redacció més plena. A partir d'ara a les reunions s'haurà de portar pernil, així segur que no falla ningú...



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.