9-M, un dia diferent


  • Comparteix:

Aquest diumenge la redacció de cugat.cat es transformarà en la Rambla de Barcelona. Un anar i venir de redactors, els telèfons no pararan de sonar, els ordinadors trauran fum i el ball de xifres estarà servit.

Avui, per si no ho recordeu, és dia d'eleccions. Els seguidors del portal multimèdia Cugat.cat i els oients de Ràdio Sant Cugat podran seguir minut a minut els resultats a les eleccions. Tots ens bolquem al servei del ciutadà per tal de que una informació d'abast tant gran com són les eleccions al parlament espanyol, els serveis informatius de la casa les faran d'interès local.

A banda del concepte d'informació, per nosaltres és tot un repte, que tot surti a la perfecció. El programa especial, l'actualització del portal a internet i les notícies de l'endemà són el nostre objectiu.

Sort i que guanyi el millor, si es que hi ha algú millor en aquesta guerra. Demà més informació dels resultats a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.