
La xef Maria Espín al Brau durant el rodatge de 'Batalla de restaurantes' / Foto: Cedida
El programa buscava la millor escudella i carn d'olla, un plat que Espín no té a la carta, però que ofereix, els mesos d'hivern, al menú de migdia. "És un plat que fem a casa, com la sopa de ceba o la sopa d'all", ha dit. Al programa, a més, va decidir servir el plat amb la vaixella de la seva mare per donar-li un toc especial.
La xef, que ha qualificat la seva experiència al programa de 10, reconeix que, en comparació amb el seu pas per 'Joc de cartes', on també va ser la guanyadora, en aquesta ocasió hi ha hagut més "batalla". "Han buscat la confrontació, i jo soc una de les persones que s'hi ha vist involucrada, però sempre amb criteri i molta educació", ha dit. "Jo em prenc molt seriosament el que faig: el local, la normativa, l'equip... I si veus que en els altres no s'ho prenen tant seriosament, jo, ho critico", ha confessat.
Maria Espín
L'experiència a casa meva és de 10. Jo tinc molt clar què faig, com ho tinc i com segueixo les normatives. M'ho prenc molt seriosament, soc molt exigent.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.