Així viurà Sant Cugat el Dia Internacional de la Dansa

La celebració s'avança i tindrà lloc el dissabte 27 d'abril


  • Comparteix:

Imatge de la darrera edició del Dia Internacional de la Dansa / Foto: Ajuntament

Imatge de la darrera edició del Dia Internacional de la Dansa / Foto: Ajuntament

Sant Cugat commemora el Dia Internacional de la Dansa el dissabte 27 d'abril sota l'organització de la Taula de Dansa i el suport de l'Ajuntament. Les activitats comptaran amb la participació d'entitats i escoles de dansa de la ciutat que mostraran el potencial artístic d'aquesta disciplina a la nostra ciutat. La jornada s'iniciarà a les 12 h, a la plaça de Lluís Millet, amb la ballada infantil 'Ballem Lip Dub' per donar pas a la lectura del manifest de l'APdC (Associació de Professionals de Dansa de Catalunya), a càrrec de la cooperativa empordanesa de referència en la dinamització de la dansa i el moviment, AGITART. El 29 d'abril és el Dia Internacional de la Dansa, però se celebra el dissabte 27 d'abril amb una gran jornada festiva.

Consulta AQUÍ el programa d'actes del Dia Internacional de la Dansa.

Llegeix el manifest AQUÍ

L'espectacle itinerant 'El carrer dansa', ideat per Ana Pérez, organitzat per La Taula de Dansa i amb el suport de l'Ajuntament, recorrerà l'eix de vianants de la ciutat mostrant diferents propostes que viatjaran des de la dansa clàssica a la contemporània, passant per les danses llatines, els balls de saló, les danses urbanes, el country, el flamenc i dansa d'arrel, entre d'altres.

El recorregut començarà a la plaça de l'estació i finalitzarà la plaça de Can Quitèria. Els ballarins faran intervencions en diferents punts del centre i també durant les transicions d'un espai a l'altre. En tot moment aniran acompanyats per un carro de la companyia L'Avalot, amb un equip de so, que posarà un fil musical al llarg de tot el camí.

La Taula de Dansa està formada actualment per Laura Esteve Centre de Dansa, Escola Sant Cugat, La Tacones, l'Esbart Sant Cugat, el Grup Mediterrània, la Sant Cugat Dance Academy SCD, Global Movement, Qgat Country i Tarab i Associació d'Amants de la Dansa Oriental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.