AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

El santcugatenc Cesc Buil participa a 'La Voz Kids'

El protagonista de "Los Chicos del Coro" actuarà per segona vegada aquest dissabte


  • Comparteix:

Cesc Buil a

Cesc Buil a "La Voz Kids" / Foto: Cedida

El santcugatenc Cesc Buil participa en la present edició de 'La Voz Kids'. Aquest dissabte torna a cantar després que el jurat li donés una segona oportunitat en no girar-se cap membre a la seva primera audició a cegues. Buil, amb només vuit anys, és el protagonista del musical de 'Los Chicos del Coro' i ha estat un dels coristes del doblatge de la pel·lícula 'Matilda'.

A l'última entrega del programa, Buil va escollir cantar "Cuando sea mayor" de la pel·lícula "Matilda", però no va superar l'audició. Tot i això, el jurat va decidir donar-li una segona oportunitat aquest dissabte amb una altra cançó. Aquesta opció és una novetat d'aquesta edició i només la poden utilitzar una vegada.

El santcugatenc estudia a l'escola de música Aula de So de Sant Cugat. Actualment, és el protagonista de "Los Chicos del Coro" i encarna el paper de Pépinot. El musical porta quatre mesos en cartell i estarà fins al 19 de maig al Teatre Tívoli de Barcelona. Buil ha comentat que va començar des de molt petit a cantar i li agrada perquè "li surt del cor i perquè va néixer així... ".

De "Los Chicos del Coro" el que més li agrada són els companys, els amics, el cant, el ball i totes les coses relacionades amb el teatre.




Cesc Buil

Jo vaig començar des de molt petit a cantar. M'agrada cantar perquè em surt del cor i perquè vaig néixer així. De "Los Chicos del Coro" el que més m'agrada són els companys, els amics, el cant, el ball i totes les coses relacionades amb el teatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.