AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

El Junior femení cau contra el Club de Campo i s'allunya de la primera plaça

Mala jornada per al club santcugatenc, amb derrota també de l'equip masculí (6-5) al camp del Club Egara


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Jordi Gestí

Imatge d'arxiu / Foto: Jordi Gestí

Derrota dura del primer equip femení del Junior, la primera de la temporada, en la jornada intersetmanal de lliga d'aquest 1 de maig. Les santcugatenques rebien al primer classificat, el Club de Campo, amb l'opció de situar-se líders en cas de victòria i, tot i començar guanyant, han vist com l'equip madrileny els remuntava un 2 a 0 per acabar enduent-se els tres punts (2-3).

L'equip dirigit per Guille Carnicer ha sortit millor i Gigi Oliva ha aprofitat un penal stroke per fer el primer gol. Ja al segon període, Laura Bosch ha ampliat l'avantatge després d'un penal córner, però el Club de Campo ha contestat ràpidament retallant distàncies. Ja a l'últim quart, les madrilenyes han fet un pas endavant i han aconseguit la remuntada per pràcticament sentenciar el primer lloc a la classificació. El tècnic, en declaracions a Cugat Mèdia, admetia estar frustrat per la derrota i ja mirava endavant per corregir els errors de cara a un hipotètic nou encreuament a la Final Four.

Amb la desfeta, el Junior cau a la tercera posició, superat pel Polo, en principi el rival de les santcugatenques a les semifinals pel títol.

El masculí també perd

En el cas del masculí, el conjunt d'Oriol Torras ha perdut (6-5) al camp del Club Egara i cau a la cinquena posició, fora dels llocs de Final Four. Partit molt igualat ple d'alternatives contra el tercer classificat, el conjunt egarenc, que ha sabut aprofitar les seves opcions en l'últim quart per capgirar el 4 a 5 que tenien a favor els santcugatencs.

És la segona derrota consecutiva del Junior i el tercer partit que encadena sense guanyar. Quan falten tres jornades perquè acabi la lliga regular, els blau-i-negres tenen la quarta plaça, que ocupa el Tenis, a un punt, mentre que l'Egara s'allunya a tres.


Guille Carnicer

Molt frustrat, és molt dur posar-se per davant amb un 2-0. Crec que hem entrat molt bé al partit i hem fet un partit molt complert amb bola. S'ha de fer molt bé per guanyar al Club de Campo, i ho hem fet molt bé tres quarts, l'últim no. Seguir millorant i arribar el millor possible a la Final Four, on esperem tornar-nos a trobar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.