L'Handbol Sant Cugat femení assoleix un ascens històric a Lliga Catalana

Les santcugatenques derrotenn (30-29) el Sant Quirze B i aconsegueixen pujar de categoria

El primer equip femení de l'Handbol Sant Cugat és nou equip de Lliga Catalana després de superar (30-29) el Sant Quirze B a l'avantpenúltima jornada de Primera Catalana. Les santcugatenques assoleixen un ascens històric en una temporada per emmarcar. El Pav 3 s'ha omplert de gom a gom per ajudar les jugadores vermells-i-negres a assolir el repte majúscul de pujar de categoria. El matx ha estat molt igualat i s'ha decantat en els tres darrers minuts amb un conjunt santcugatenc molt encertat en atac i molt intens defensivament.

Final de partit. Llàgrimes, abraçades, emoció i molta molta felicitat de les jugadores i del cos tècnic per fer història, per situar l'Handbol Sant Cugat a la màxima categoria de Catalunya: la Lliga Catalana. El partit ha estat molt igualat des del principi i és que el Sant Quirze, quart classificat, encara tenia possibilitats d'ascens amb un triomf.

El primer tram de partit ha estat marcat pels atacs efectius d'un i altre equip. Cap dels dos equips s'ha imposat i s'ha arribat al descans amb un 15 a 14 favorable a les locals. A la represa, el Sant Quirze ha capgirat el marcador i s'ha posat dos gols per davant, però les locals han demostrat fortalesa. Gols decisius en atac i una bona defensa han estat motius suficients per guanyar i pujar de categoria.

En finalitzar el partit, els jugadors del primer equip masculí han saltat a la pista per celebrar conjuntament aquest èxit. Un equip femení que assoleix una fita històrica per a l'Handbol Sant Cugat. El tècnic, Marc González, ressalta la bona feina feta per totes les jugadores.