L'estrena a la lliga dels dos equips del Junior d'hoquei herba, al primer 'Esport en Marxa' de la temporada

Els entrenadors dels primers equips del Junior valoren l'inici de lliga i es marquen el repte d'estar a la part alta de la classificació


Temes relacionats

El Junior masculí rep el recent ascendit Las Rozas amb una golejada (15/set/24)

El Junior topa amb la defensa de les subcampiones i engega el curs amb derrota (15/set/24)


  • Comparteix:

Jugadors del Junior masculí celebrant un dels gols contra Las Rozas en la primera jornada de lliga / Foto: Cugat Mèdia

Jugadors del Junior masculí celebrant un dels gols contra Las Rozas en la primera jornada de lliga / Foto: Cugat Mèdia

Una de freda i una de calenta. La lliga a les Divisions d'Honor masculina i femenina d'hoquei herba ha començat amb resultats oposats per als primers equips del Junior, que enceten la temporada amb objectius ambiciosos. L'equip d'Oriol Torras s'ha estrenat amb una contundent golejada contra un nouvingut a la categoria, Las Rozas (6-1), mentre que el conjunt que dirigeix Guille Carnicer ho ha fet amb derrota contra un dels cridats a lluitar pels títols, el Club de Campo (0-2). Els dos entrenadors han protagonitzat el primer 'Esport en Marxa' de la temporada, dins del magazín 'Faves Comptades', explicant les sensacions de l'inici i els objectius del curs.

ESCOLTA-HO

Pel que fa a Guille Carnicer, reconeixia continuar emprenyat amb la derrota de la primera cita però, sobretot, per com es va donar. Això sí, el tècnic assegura que van fer trams "molt bons" de partit i que l'objectiu torna a ser competir per tots els títols.

En la mateixa línia, Oriol Torras, entrenador del primer equip masculí del Junior, assumia el repte de lluitar per les posicions capdavanteres, primer amb la Copa del Rei a l'horitzó i després amb l'objectiu de ser a la Final Four de la lliga.

A banda de l'hoquei herba, el primer Esport en Marxa del curs també ha destacat la pretemporada de l'Oxigen Patí Hoquei Club Sant Cugat femení, que s'ha quedat sense opcions de lluitar per la Lliga Catalana i ja es prepara per a l'inici de l'Ok lliga Iberdrola, l'últim cap de setmana d'octubre a la Corunya. Tot plegat rematat amb el repàs dels esdeveniments esportius més destacats del curs a Sant Cugat i els reptes d'altres equips de la ciutat amb el responsable d'Esports de Cugat Mèdia, Joan Garcia.

Pots escoltar el magazín 'Faves comptades' de dilluns a divendres de 10 a 12 h al 91.5 FM i a Ràdio Sant Cugat.




Guille Carnicer

L'objectiu sempre és competir pels títols i intentar guanyar. Som conscients que l'equip ha patit molts canvis, però penso que tenim molt potencial. Pecaríem de poc ambiciosos si no penséssim que hem d'anar a guanyar, hem de classificar-nos per a la Final Four.

Oriol Torras

Seguim amb el projecte de club d'intentar promocionar el màxim gent de la casa al primer equip, però el repte a nivell esportiu és accedir a la Final Four. Ja ho era l'any passat i ens vam quedar a un punt. Vull pensar que hem après dels errors i aquest és l'objectiu, no ens n'amagarem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.