Batibull general

Carles Mayol


Publicat: el 16/set/13
Opinió| Columnes

M'agradaria començar fent referència a la resposta rebuda la setmana passada a la meva columna anterior 'La parròquia en flames (o la crema de bruixes al s.XXI)'. No penso entrar en aquest joc de l'atac personal i la devaluació de la persona. No trobo cap argument que em defensi l'exclusió per motius d'orientació sexual. Per mi manquen arguments més enllà de l'intent de desautorització de la meva persona. També agraeixo al regidor local del Partit Popular que qualifiqui la meva columna de 'lamentable ejemplo de cómo la fe puede verse intoxicada por las ideologias de turno' (entenc que ell no en té, d'ideologia). M'agrada pensar que els practico el tacte rectal: aquella molesta prova mèdica que serveix per al diagnòstic i detecció precoç d'algunes patologies.

Dit això cal felicitar als Gausacs i la seva clàssica de vuit assolida aquest diumenge a Valldoreix! 3d8, 4d8 i torre de 7 descarregats. Tinc la sensació que els castellers estan patint una petita crisi d'autoestima, que estan en aquell punt en que decideixen mantenir-se com la colla que han sigut fins ara o si aspiren a ser 'grans'. Per això mateix vull felicitar-los públicament, que vegin que tenen el nostre escalf. Som-hi Gausacs, que no trontollin els ciments que la feina ben feta no té destorb.

Finalment celebrar que per fi l'Esbart Sant Cugat té una seu. Després de l'estafa soferta pel grup SXXI, veure com l'Ajuntament s'ha fet el sord durant molts anys i una gairebé eterna pelegrinació d'un lloc a un altre... Finalment l'Esbart té casa. Una casa que faran créixer amb suor, esforç i molta il.lusió. Fem-los costat, no els atabalem, però estiguem al seu costat, perquè això és el principi d'un nou capítol d'aquesta meravellosa entitat.

CARLES MAYOL és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons
@LitusMayol