Lluitar fins i tot contra el pessimisme


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 3/des/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Hi ha dies que tinc ganes d'escriure un mail a la gent de Cugat.cat dient-los que 'escriure columnes és una mandra, que el món està fet un fàstic i que passo'.

Potser els faria un favor... Però realment sempre m'acabo traient la idea del cap. I és que en realitat és una sort disposar d'un espai com aquest. Tot i que a vegades crec que el desaprofito. A vegades entro massa en el joc de la queixa. Si bé és cert que he d'aprofitar aquesta tribuna per denunciar allò que consideri necessari, crec que a vegades perdo el partit i em queixo massa. No per la manca de material, eh! Més aviat el contrari. Més aviat pel que és, i vull que sigui, el meu tarannà. Intento ser optimista i tinc la sensació que a vegades em queixo massa.

Però a vegades costa ser positiu. Costa i molt. Potser és aquest anhel nihilista de lluitar de forma victimista. Però com sempre lluitarem, contra això també. Us asseguro que intentaré encomanar-vos el meu optimisme habitual que, no tan sovint, es veu reflectit en aquest espai.

CARLES MAYOL és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.