La broma del MeteoCat


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 6/feb/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Un cosa molt catalana és la bipolaritat. Aquesta mateixa bipolaritat que fa que els culers després d'un 5-0 es vegin campions de tot allò del que puguin ser-ho i que després d'un empat es vegin jugant a tercera divisió amb el Masnou Atlètic.

ESCOLTA-HO

I és que el fred siberià ha arribat. Tot i que les prediccions de temperatura s'han complert totes una per una, la neu encara la busquem (com a mínim dijous). Semblava que dijous s'havia d'aturar el país per nevades i res. El dispositiu semblava estar preparat per una guerra freda. Fins i tot vàrem llegir piulades que informaven de l'exhauriment d'existències als supermercats o del passeig de zombies del fred pel poble. Potser un pèl exagerat per quatre volves... A les onze del matí el país estava aturat per la gran emergència que al cap de dues hores semblava una broma feta pels del MeteoCat. El millor de tot és que el dimecres la majoria de nosaltres frisàvem per jugar amb la neu i fer el tanoca. L'endemà tot eren queixes 'tant d'enrenou i al final no res'. I és que no ens poden posar el carmel a la boca i després prendre'ns-el. Ja m'imagino la gent del Pallars dient 'maleïts pixapins!'.

CARLES MAYOL és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.