Els intocables d''Spain is different'


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 23/gen/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Mentre estem en crisi, pugen els impostos, es congelen els salaris i Pepe diu que va ser sense voler, aquí hi ha coses intocables.

ESCOLTA-HO

En una mateixa setmana ens trobem amb un cúmul de barbaritats que fan que l'impossible sembli real i que algú hagi posat el país dins d'un DeLorean DMC i que aquí res canviï. Aquesta mateixa setmana va morir un franquista assassí que havia negociat la seva culpabilitat amb un text tremendament gros (i que per variar tampoc es pot canviar). Això sí, en aquest país tothom el recorda i tothom té bones paraules per ell, fins i tot alguns que s'autoetiqueten d'esquerres diuen que es queden 'amb la part bona de Fraga: és un dels pares de la constitució'. A Alemanya tothom va retre homenatge a Max Amann, que va canviar els seus pecats com a SS per deu anys de treballs forçats.

Seguint en una línia semblant: el país s'ofega, es demostra que membres de la casa Reial no només cobren de l'estat i aquí no es pot ni plantejar-se si té molt sentit. Sembla que aquesta setmana un dels partits amb presència al consistori va presentar una moció per debatre el sentit de l'existència de la casa reial. Doncs sembla que va ser eliminat del l'ordre del dia sense cap mena de debat, simplement vetat. Sona una mica a homenatge al difunt, gràcies a Déu, Manuel Fraga Iribarne: i és que ell marxa, però la censura torna.

Això sí, Pepe va trepitjar sense voler a Messi i que mai ha volgut fer mal a un company de professió. Preguntem a Messi, Casquero, Albín o Lisandro entre altres?

CARLES MAYOL és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culer, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.