Flaire a viu

Carles Mayol


Publicat: el 31/oct/11
Opinió| Columnes

Com cada any ja és aquí i enguany sembla que empeny amb força. Aquest proper cap de setmana hi ha la Festa de Tardor. Sembla una bajanada, però quan t'hi fixes és una mica més que quatre tendes al mig de la plaça Octavià.

Escolta-ho

La Festa de Tardor és la voluntat del teixit associatiu santcugatenc de fer-se conèixer. Per ser més. Per fer que el poble es conegui a si mateix i dinamitzem la població al nostre municipi. Al contrari del que pugui semblar, no és una competició aferrissada per agregar més membres a una comunitat o una altra. El contrari, es busquen les sinergies i les simbiosis 'intraentitàries' (mola aquesta paraula, eh? Me l'acabo d'inventar i tan a gust...). És una festa que havia caigut bastant en la fosca passivitat i monotonia. Tot i així l'any passat ja hi vàrem veure unes ganes per part d'aquesta festa de moure més gent. Enguany sembla que hi tornen i amb més energia.

Hi ha hagut un canvi d'imatge per potenciar aquesta festa. El lema d'enguany ha estat escollit de forma participativa per votació, fet que ja remarca l'intent d'abastar tots els àmbits del poble. Òbviament això ve acompanyat d'una major presència a la xarxa, amb la nova web (http://festadetardor.cat) i a les xarxes socials amb Twitter (@festadetardor i #festadetardor) i al Facebook (Festa de Tardor). Sembla que aquest cap de setmana tindrem més activitats que l'any passat: actuacions de les entitats de tota mena, i concert. A poc a poc s'intenta despertar i encomanar aquesta alegria que desprén el teixit associatiu santcugatenc. Tots els espais dels voltants del Monestir faran flaira a poble viu!

CARLES MAYOL és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culer, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons