Cal tornar a començar, no han entès res


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 24/oct/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ara ja sí que sí. Ja és oficial. Tants i tants anys per no res. Cal tornar a començar. L'equip de govern va reafirmar aquesta setmana la voluntat de que la sala de concerts fos privada. Si, finalment allò de Nublo Life és cert. Ningú sap com se li ha concedit, ni si se li ha exigit uns mínims, ni si es va obrir concurs o no. Res. Però és seva. És a dir, l'Ajuntament no ha entès res.

ESCOLTA-HO

Quan el col·lectiu musical de Sant Cugat demanava una sala de concerts no demanava una empresa privada gestionant un espai, això se li diu discoteca i ja en tenim. El que es demanava era una Casa de la Música. Un local on hi hagués tota mena d'actes relacionats amb la música, des de grans concerts a concerts amateurs, xerrades i classes magistrals. On la gestió fos pública, d'una entitat del poble o un model similar. Però no. Nublo Life. Carles Cano afirmava l'altre dia la seva voluntat d'obrir-se al poble. De fet va dir rotundament que els teloners serien santcugatencs. Bé, apuntat queda. A veure si després d'haver firmat compleix. Esperem que si, perquè és la única esperança que queda per pensar que aquesta sala té algun mínim (però molt mínim) sentit. Doncs el model ja no és el que havia de ser. I allò que compta a vegades són les intencions, la manera de fer les coses. Però bé, era més important dir que s'havia complert una promesa electoral que no fer les coses bé. Ara ens cal tornar a començar. A intentar fer-los entendre que no era això. M'agradaria saber què hauria passat amb la 'sala polivalent' que reclamen les entitats. S'hauria convertit en una sala de festes privades?

Quan un sent parlar a Raul Grangé del pacte de nit, s'adona de la voluntat que hi posa l'home. Una voluntat que cal agrair, ja que la seva successora no la va mostrar en tot el temps que va ocupar el càrrec. Més aviat el contrari. D'altra banda quan veus com ha acabat la sala de concerts et desanimes i penses: 'Sí, Raul, tu vols, però t'has equivocat d'equip i et tallaran les ales perquè no entenen res'. El que més em preocupa és si hi ha voluntat d'entendre.

CARLES MAYOL és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culer, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.