Hitler santcugatenc?


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 27/jun/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

De cop i volta Adolf Hitler ha deixat de ser un dolent dolentíssim. Per culpa d'Oliver Hirschbiegel i la seva pel·lícula, però sobretot per les paròdies d'una de les escenes més significatives d'aquesta. Simplement es manté la versió original i s'hi afegeixen subtítols.

ESCOLTA-HO

Demà comença la Festa Major i un tal Marcellus ha subtitulat la famosa escena. En aquest cas el líder nazi està planejant les festes quan li anuncien que no hi ha Barraques. Un cop aquí comença a despotricar. Amb una mica de parodia, però amb un fons molt seriós. Però vaja, això tant els fa a ells. De fet jo ja estic impacient, segur que un dia d'aquests apareixerà un Loquendo o una versió del famós nen alemany boig...

L'humor, una gran eina per a la vida quotidiana. Si cerqueu a Google 'Marcellus hitler jove santcugatenc' el trobareu. Almenys, prenem-nos-ho amb humor.

Així doncs, que comenci la Festa Major. Gaudim-la, deixem-la gaudir i seguim reflexionant si per un 3% de l'any tampoc es pot fer xerinola. Bona Festa Major a tots i totes!

CARLES MAYOL és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.