La primavera ja és aquí


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 16/mai/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja ha arribat. Ja és aquí l'època aquella en què tan fa com anem vestits: segur que si agafem màniga curta plourà i si agafem la jaqueta per si de cas farà calor. La primavera ja és aquí. Enguany, però, a més de solet, pluges i al·lèrgies, ens porta més coses.

Segur que tots ho heu vist. La publicitat del poble està plena de fotos de persones concretes, de frases que intenten apropar-nos a aquell color... No? Sí, home, sí; de cop i volta hi ha gent pel carrer amb carpes de colors que regalen globus als més petits i uns tríptics als més grans. Després hi ha una altra gent que es passeja amb un somriure d'orella a orella i camina com si fos el seu màxim plaer. Aquests mateixos, que normalment no donen tríptics, fan petons als menuts (coneguts o no) i encaixen mans i petons als més grans amb somriures que podríem extreure de la sèrie 'Dallas'. Encara no? Sí, home, sí; són els que pretenen fer-se un lloc en la història del poble i heretar el llegat del Lluís Recoder.

N'hi ha que diuen que són de dretes, n'hi ha que diuen que són d'esquerres, n'hi ha que no ho diuen, n'hi ha que diuen que són independentistes, n'hi ha que diuen que són nacionalistes, n'hi ha que diuen que són sobiranistes, n'hi ha d'ecologistes i de sostenibles, socialistes, capitalistes i comunistes, n'hi ha que volen atraure empreses, n'hi ha que volen ajudar les entitats, n'hi ha que volen fer créixer el poble desmesuradament, n'hi ha que no, n'hi ha que es preocupen pels joves, n'hi ha que no... N'hi ha per a tots els gustos. I per aquest motiu, diumenge s'ha de votar. Segur que algun candidat o candidata trobeu que s'adeqüi a les vostres idees. I és que més que les polítiques injustes, m'enfada la gent que no vota i després critica.

CARLES MAYOL és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.