'Fama' ha fet molt de mal...

Carles Mayol


Publicat: el 9/mai/11
Opinió| Columnes

El Dia de la Dansa acostuma a ser un gran dia per a aquesta. Durant vint-i-quatre hores és la protagonista. Tenim la sort que a Sant Cugat la presència de la dansa és notòria.

La dansa no és més que expressar-se mitjançant el moviment del cos. És fantàstic descobrir i fruir de tanta comunicació sense l'ús de la paraula. Sens dubte hi ha moltes formes de dansa. La tradicional, la moderna amb reminiscència tradicional, el ballet clàssic, el ballet contemporani, el claqué, el jazz, la contemporània, flamenc... A la nostra ciutat en podem gaudir de la majoria i podem dir que tenim escoles amb passat, present i futur.

El passat dissabte 30 d'abril vàrem gaudir del tradicional acte en motiu del Dia de la Dansa. Gairebé una desena d'escoles es van ajuntar per mostrar que la dansa a Sant Cugat és viva. Pràcticament dues hores de gaudi gràcies als alumnes d'aquestes escoles. Impressionant: diversitat i espectacle. Fantàstic.

Només un apunt negatiu, al final. D'aquells que fa que marxis amb un regust amargant d'un postre mal triat després d'un gran sopar. La presentadora de l'acte, Marina Romero, va tancar l'acte amb aquesta oració: 'I com no podia ser d'altra manera acabem amb l'Escola Sant Cugat'. Com no podia ser d'altra manera? No era pas el dia internacional del hip-hop, ni cap celebració de l'escola, ni un acte organitzat per aquesta... Quina relliscada! Deixar de banda les altres escoles que havien format part de l'acte d'aquesta manera va ser, si més no, barroer. I és que 'Fama' ha fet molt mal...

CARLES MAYOL és estudiant