Estendre la mà en benefici de Sant Cugat


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox


Publicat: el 10/febrer
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En els darrers temps, hem assistit a una polarització creixent del panorama polític que, com una perillosa toxina, ha anat impregnant la resta de la societat. Els partits polítics semblem estar més dividits que mai, amb ideologies i visions del món que sovint es contraposen de manera radical. Malgrat això, en l'àmbit municipal, nosaltres entenem que és crucial reconèixer i valorar la importància de qualsevol proposta i promoure l'entesa entre totes les diferents forces polítiques.

Per això, celebrem que alguns grups municipals ben diferents a l'ideari de VOX hagin entès que quan cal mirar pel bé de la ciutadania hem d'anar tots a una i deixar-nos estar de romanços i de males gaites.

En aquest sentit, ens alegra molt haver pogut presentar una moció per arreglar les més de 200 voreres que hi ha en mal estat a Sant Cugat juntament amb els populars amb qui, deixant al marge les nostres diferències, hem sabut unir forces en benefici de les famílies de Sant Cugat.

Les voreres s'han d'arreglar, costi el que costi.

Esperem que, el dia del ple municipal, siguin encara més els partits polítics que ens facin suport en aquesta proposta i entenguin que la política municipal té un impacte directe en la vida quotidiana dels ciutadans, independentment de les seves diferències ideològiques.

La gent de VOX Sant Cugat estem convençuts que si els partits treballem amb sincera voluntat d'arribar a acords, la nostra ciutat se'n veurà molt beneficiada i, de retruc, contribuirem a reduir aquesta fragmentació social tot ajudant a fomentar un clima de respecte per totes les opcions polítiques.

No obstant això, assolir aquesta concòrdia entre partits polítics municipals no és una tasca fàcil. Requereix voluntat política, capacitat de diàleg i compromís amb l'interès públic. Pensem, doncs, que és important que els grups més ideologitzats tinguin la maduresa de no tenir prejudicis ideològics i de no seguir la inèrcia d'etiquetar als altres amb tanta facilitat i lleugeresa.

Pel bé comú de la democràcia i de totes les famílies i veïns de Sant Cugat és imprescindible conrear la col·laboració entre partits polítics municipals antagonistes i això és responsabilitat de tots; quan es tracta del bé del nostre poble, nosaltres us esperem sempre amb els braços oberts.

JORDI GUIRADO és regidor de Vox



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.