Que no ens vulguin prendre el pèl


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox Sant Cugat


Publicat: el 27/gener
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Imaginem-nos que la vostra mare us explica que li han tornat a prendre el moneder i que li han pispat les targetes, la documentació, els retrats dels néts i 60 euros en efectiu que havia tret del caixer per anar a plaça a comprar. Imaginem-nos (i no cal ser massa fantasiosos) que això mateix ja li va passar l'any passat, i que n'hi van prendre 80!

A quin tros de quòniam li passaria pel cap dir-li a la bona dona que s'hauria d'alegrar per aquestes suposades dues raons:

1. Que els lladregots aquest any li han pres menys cèntims que l'any passat.
2. Que hi ha veïns que, segons se sent dir, encara els han pres més diners.

Doncs, mireu, aquest és l'argument que utilitza el govern de Sant Cugat. Ens expliquen amb boca petita que alguns delictes han augmentat, però posen l'altaveu i treuen pit dient-nos que, a la nostra ciutat, "s'ha passat de 1.677 furts el 2022 a 1.621 al 2023" i que "estem per sota de les mitjanes d'altres municipis". Vaja, que hem de celebrar que tinguem delinqüència cometent maldats prop de casa!

Si li passés a la vostra mare, segurament tots ho veuríeu clar que no hi ha res de què alegrar-se, però si li passa a la ciutat, ja es pot fer una altra lectura. Quina pena de manera individualista de veure les coses: això ja diu tot de la importància que té el poble per aquests malabaristes del discurs.

Doncs, que quedi clar. Per nosaltres sí que és motiu de preocupació que continuïn delinquint a la ciutat. No en volem ni un d'aquests brètols i trinxeraires; amb els malfactors, tolerància zero. Ens diuen als plens que els de Vox no cal que "fem política amb la seguretat" perquè "no és un problema important a la nostra ciutat". Es deuen pensar que ens mamem el dit, o que som ximples i que no tenim criteri. Sort n'hi ha que cada vegada hi ha més gent amb pensament crític i que no s'empassa els sopars de duro que ven la "política oficial" ni opina el què la premsa imposa sinó que reflexiona, rumia i diu: què carai! Aquests de Vox tenen tota la raó!

Gràcies a Déu, cada vegada en som més i cada vegada hi ha menys persones que s'empassin la matraca políticament correcta. Seguim!

JORDI GUIRADO és regidor de Vox Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.