La carta als Reis


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox Sant Cugat


Publicat: el 6/gener
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Recordeu quan éreu petits i, uns dies abans que arribés Nadal, ja començàveu a pensar amb il·lusió què demanaríeu als Reis? Posàvem l'esperança de tenir una bicicleta, una nina, un joc de taula o el què fos en una carta escrita amb tan bona lletra com sabíem.

Ens hem fet grans, i alguns han deixat de creure. Fa tant de temps que han perdut la fe en rebre allò que volen que ja no fan cap carta. I diuen, a més, que els Reis són cosa de nens petits; però s'equivoquen. Tots podem somiar que els Reis faran realitat els nostres somnis. Sempre hi haurà algú que hi ajudi; bons patges que s'esforcen a fer feina per ses divines majestats.
Nosaltres, com no podia ser d'altra manera, continuarem escoltant els desitjos i els anhels d'aquelles famílies i veïns que no han deixat de creure. Com si fos una carta als reis, hi ha moltíssimes persones que ens busquen per demanar-nos de tot i, des de VOX Sant Cugat, ens afanyem sempre a posar fil a l'agulla per a aconseguir tot allò que és just i que necessiten; perquè creuen en nosaltres i no els podem fallar.
Malauradament, els qui han deixat de creure, els qui no escriuen carta, els qui encara no ens fan confiança no tenim manera de saber què els fa falta però, tot i així, intentem també pensar sempre en ells i treballar per allò que els pot ajudar a ser més feliços i a estar més a gust.
També hi ha els qui no creuran mai en nosaltres, els qui diuen que som allò que no som; i d'altres, encara més trist, que fan maldats o recolzen als qui les fan: per aquests darrers ens agradaria fer-los arribar un bon sac de carbó, però, certament, no som Reis Mags i no en tenim de carbó, només tenim bones intencions i molta alegria de servir.
Feliç dia de Reis i feliç epifania del Senyor.
JORDI GUIRADO és regidor de Vox Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.