La intolerància dels bonistes


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox


Publicat: el 4/nov/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Diumenge passat, l'Ateneu va organitzar la Festa de Tardor amb un marcat to reivindicatiu a favor de la immigració. L'Ateneu va redactar un manifest i, a última hora, ens va dir que Vox no podia ser-hi si no el signava.

Respectem tots els punts de vista, però no podem signar un manifest amb el que no hi estem d'acord. Volem manifestar, això sí, que tenim idees molt positives per gestionar la immigració. Sembla que per a alguns, però, el dissentiment i el contrast d'opinions no són del seu grat i no permeten que Vox Sant Cugat pugui expressar-se i fer arribar a la gent les seves propostes. Paradoxalment, els qui venen tolerància vers al diferent neguen el dret a informar si no s'encaixa en el seu relat.

La llibertat d'expressió i d'informació són pilars fonamentals d'una democràcia saludable i pluralista. Preteníem difondre, conscienciar i debatre qüestions importants que afecten la nostra comunitat buscant solucions des d'una visió crítica als discursos "oficialment i políticament correctes".

En definitiva, alguns (cada vegada més pocs) no volen escoltar cap opinió divergent ni alternatives a la seva mirada. Que aquest veto a la llibertat sigui evidència de la intransigència i bel·ligerància d'un sector social minoritari i residual però que encara ostenta el poder mediàtic i també institucional.

La gent de Vox Sant Cugat seguirem compromesos amb tothom que vingui a treballar i a fer un país més pròsper; sigui d'on sigui.

JORDI GUIRADO és regidor de Vox



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.