El flautista d'Hamelín

Jordi Guirado


Publicat: el 30/set/23
Opinió| Columnes

Quan era petit i la meva àvia m'explicava contes abans d'anar a dormir, un dels meus preferits era el del 'Flautista d'Hamelín'. M'imaginava com deuria sonar aquella flauta per poder hipnotitzar totes les rates del poble i després tota la canalla.

Avui tenim els polítics fent de "flautistes d'Hamelín" i un bon grapat de ciutadans benintencionats seguint cants de sirenes independentistes, atrapats per melodies magistralment interpretades que va component el lobby LGTB, escoltant a cegues consignes i mantres en favor d'agendes al servei de multinacionals... Per sort, n'hi ha molts que no ens escoltem aquesta musiqueta repetitiva i enganxosa, prou que la sentim però no li fem cas i preferim pensar per nosaltres mateixos.

La gent que fa suport a Vox és gent amb una gran capacitat crítica, amb un fort sentit de la responsabilitat i amb un alt compromís social amb les persones que es comprometen a fer un món millor.

Hem vingut a treballar i a fer sentir la veu d'aquesta gent per sobre de "flautistes" que fa massa temps que toquen i la fan ballar sense solta ni volta. Ara bé, cada vegada hi ha menys gent que els segueix i cada vegada són més les persones que reconeixen les nostres aportacions a la política municipal i reconeixen qui representa de veritat els seus interessos. Seguirem proposant mesures, moció a moció, esmena a esmena, fins que Sant Cugat tingui la ciutat que es mereix. No pararem fins a conquerir els cors de totes les famílies de Sant Cugat.

JORDI GUIRADO és regidor de Vox Sant Cugat