No segreguin més


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox


Publicat: el 24/jun/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat dissabte vam poder escoltar els il·lustríssims regidors que ens meravellaven a tots els ciutadans assistents amb un seguit de declaracions d'intencions que feien goig d'escoltar.

Tot i així, els confesso que, mentre prenia apunts mentalment del què predicava cadascun d'ells, va arribar un moment que em semblava que tots deien el mateix i feien servir el mateix llenguatge.

Fa massa temps que la ciutadania s'ha cansat d'escoltar discursos fatus i plens de retòrica. Si Vox és on és, per molt que s'esforcin a buscar tres peus al gat, és perquè ha demostrat preocupar-se per allò que ens afecta de debò a les famílies. Mirin, no ens parlin d'allò que ens costa entendre fent-nos sentir allunyats de la política i dels òrgans de govern: facin el favor d'atendre les nostres necessitats, vetllin perquè els carrers torni a estar nets com ho havien estat, facin pedagogia amb el civisme, ajudi'ns a atrapar als malfactors que volten pels nostres carrers, faci'ns un cop de mà a foragitar els qui ens ocupen casa nostra sense permís, no malbaratin els nostres diners amb projectes ideològics que no atenen al conjunt de la població, no menystinguin a ningú per la seva opció de vida o pel seu color polític, no segreguin més. Si no s'hi veuen capaços, facin de buròcrates i deixi'ns fer a nosaltres aquesta part més noble.

Uniu-vos a la nova manera d'atendre i servir al poble, uniu-vos a la nova política en benefici de la gent de bé de Sant Cugat o feu-vos a un costat, que ja hem arribat.

JORDI GUIRADO I CABANAS és regidor de Vox



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.