La setmana Vallès - 21-03-2014

  • Comparteix:


Com sobreviuen les botigues de tota la vida? Avui coneixerem com es reinventa el petit comerç, mentre vivim un moment on els centres de les cutats vieun una mutació comercial constant. Celíacs, poder dinar fora de casa. Per una persona amb aquesta enfermetat crònica, menjar fora de casa no resulta fàcil. Una minoria de restauradors ofereixen cartes adaptades. Recuperació de la col brotonera. Un vegetal oblidat a la zona torna a reviure gràcies a un programa. Es tracta de la col brotonera, un producte autòctun de la comarca que ja es pot veure a les hortes terrassenques. Més enllà del jazz. Acabem amb jazz i jazz pels més petits. Un programa taller anomenat Visquem el Jazz, apropa aquest estil a les escoles.
  • La 7mana

    La Setmana Vallès - Capítol 119

  • La 7mana

    La Setmana Vallès - Capítol 118

  • La 7mana

    La Setmana Vallès - Capítol 117

  • La 7mana

    La Setmana Vallès - Capítol 116

  • La 7mana

    La Setmana Vallès - Capítol 115

  • La 7mana

    La Setmana Vallès - Capítol 114