L'Ajuntament sorteja aquest dimarts 110 pisos de protecció oficial


Temes relacionats

Oberta la llista per accedir a un pis de venda de Promusa ( 8/abr/08)


  • Comparteix:

Imatge d'un anterior sorteig de PROMUSA

Imatge d'un anterior sorteig de PROMUSA

L'Ajuntament sortejarà aquest dimarts un total de 110 pisos de protecció oficial, dels quals 28 són en règim de venda i 82 en règim de lloguer per a joves. El fet d'adjudicar pisos de venda a través d'un sorteig és una novetat, ja que fins ara aquest tipus d'habitatges s'adjudicaven a través d'un sistema de puntuació.

Els 28 pisos de venda que se sortejaran aquest dimarts al Teatre-Auditori provenen de permutes, renúncies d'altres adjudicataris i recuperacions d'habitatges protegits a través de sentències judicials. D'aquesta manera, per primer cop hi podran accedir tots els santcugatencs que reuneixin els requisits i que s'hagin inscrit a la llista de sol·licitants, sense utilitzar el fins ara habitual sistema de punts.

Pel que fa als pisos de lloguer per a joves, corresponen a tres promocions, una a la zona de Can Trabal i dues al districte de Mira-sol, concretament al Mira-sol Centre i a l'antiga caserna de la Guàrdia Civil.

El termini de presentació de sol·licituds per entrar el sorteig acabava aquest dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.