Obert el concurs públic per construir i gestionar la piscina de Mira-sol


  • Comparteix:

Llum verda a la licitació del projecte de construcció i gestió de la piscina i el complex esportiu de Mira-sol. El ple municipal ho ha aprovat amb els vots a favor de l'equip de govern i el PP. PSC i ICV-EA hi han votat en contra, perquè no estan d'acord amb el model proposat.

La gestió del complex esportiu s'adjudicarà per un termini de 40 anys. Les obres podrien començar a finals d'any, de manera que l'equipament seria una realitat a la primavera del 2009. El cost del projecte és de 4 milions d'euros.

ICV-EA hi ha votat en contra, perquè no estan d'acord amb l'escassa participació ciutadana ni amb el model de gestió proposat i dubten, a més, de la viabilitat econòmica del projecte. El portaveu ecosocialista, Xavier Boix, creu que el plec de clàusules no atraurà moltes empreses.

Xavier Boix

Parteixen d'unes condicions que no fan possible que l'Ajuntament pugui incidir en la gestió d'aquest centre. Dubtem que es presenti alguna empresa amb aquest plec tal i com està plantejat.


El PSC, que també hi ha votat en contra, ha acusat l'alcalde d'incomplir el compromís electoral de tenir construïda la piscina del complex esportiu de Mira-sol en el mandat 2003-2007.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha defensat el model escollit i ha recordat que el tipus de gestió és el mateix que s'aplica a la majoria d'ajuntaments catalans i a la Generalitat.

Mercè Conesa

Pensem que no és dolent traslladar la gestió a un tercer. És un model que apliquen la majories d'ajuntaments i que utilitza la Generalitat quan planteja el tema de la sanitat.


L'equipament, llargament reivindicat pels veïns de Mira-sol, constarà d'una piscina coberta, una zona d'aigües, sales d'activitats i un espai de 'fitness'. El complex ocuparà un solar de més de 9.000 metres quadrats i inclourà un aparcament per als usuaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.