El Ball de Carnaval se celebrarà al vestíbul del Teatre-Auditori

Imatge del Carnaval de l'any passat

Societat

Publicat el 13/feb/14 per M Sala / T Atienzar

El ball de Nit de Carnaval se celebrarà enguany al vestíbul del Teatre-Auditori el dissabte 1 de març però la Mascarada encara no té una ubicació concreta. La intenció dels organitzadors era celebrar les activitasts a La Unió, com l'any passat, però la manca de seguretat de l'equipament ha portat la festa a un nou espai.

El Carnaval d'enguany arriba marcat pels canvis. La primera diferència destacable respecte l'any passat és el ball de nit, que passa de celebrar-se a La Unió a fer-se al vestíbul del Teatre-Auditori. Tampoc se celebrarà el ball de màscares a la Sala Clavé de La Unió. Per aquest motiu els encarregats d'organitzar el Carnaval encara busquen un espai alternatiu per aquesta activitat.

Un dels membres de la comissió organitzadora, Bernat Picornell, s'ha mostrat conforme amb el nou espai però ha remarcat que la prioritat era La Unió i que l'any vinent s'intentarà tornar-hi.

Bernat Picornell

És un espai que ens agrada però volem tornar a La Unió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb relació a la Mascarada, Picornell ha manifestat que estan buscant llocs però que cap reuneix les condicions que vol l'organització. D'altra banda, una de les activitats més populars, el Ball de Gitanes, manté la ubicació tradicional i, tot i batre rècord d'assistència amb 240 balladors, continuarà celebrant-se a la plaça d'Octavià.