Oferir un producte fresc i de qualitat a bon preu és la intenció del nou restaurant japonès que ha obert les portes a la plaça de Pep Ventura. Amb el nom de Kitsune, és una iniciativa de tres joves santcugatencs amb dos cuiners japonesos als fogons que treballen producte del dia.
Els responsables del negoci provenen de diferents sectors econòmics. Un d'ells és Jan Fernández i ha explicat que amb aquesta idea volen complementar l'oferta ja existent a la ciutat de restaurants japonesos. La seva proposta és qualitat, diuen, per a totes les butxaques.
Jan Fernández
A Sant Cugat hi ha molts joves amb una cultura culinària avançada. Volem oferir bona qualitat a bon preu.
Kitsune, que està en marxa des de fa tres setmanes, també compta amb un servei de bar on s'ofereixen tot tipus copes i còctels.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.