La rotonda de Can Cadena de Valldoreix tindrā videovigilāncia del trānsit el 2014

Jordi Puignerķ i Josep Puig, d'esquerra a dreta, a Can Cadena

Societat

Publicat el 22/jul/13 per Raquel Ligero

La rotonda de Can Cadena, punt d'entrada i sortida de vehicles a Valldoreix, comptarā amb cāmeres de videovigilāncia del trānsit a finals d'aquest any o a principis del vinent, fruit d'un acord entre l'Ajuntament i l'EMD. D'aquesta manera, es dķna per tancat el projecte de videovigilāncia a la ciutat previst per aquest mandat, que preveu tant cāmeres de seguretat com de control de trānsit a diferents punts estratčgics de Sant Cugat.

Segons el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puignerķ, es calcula que diāriament entren i surten al voltant de 6.000 cotxes a Valldoreix i que hi ha aproximadament 10.000 vehicles que transiten per la carretera de Vallvidrera.

Amb la instalˇlaciķ de les cāmeres de videovigilāncia del trānsit a la rotonda de Can Cadena de Valldoreix, que encara no queda clar si serā una o dues, es podrā tenir més informaciķ sobre el volum de cotxes a l'accés de Valldoreix i servirā, segons diu, com a mesura de seguretat.

Jordi Puignerķ

La cāmera estarā connectada al centre de control del trānsit de la Policia i permetrā més control del trānsit i un element de seguretat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Ajuntament calcula que les despeses rondaran els 20.000 euros i encara estā per determinar si aniran a cārrec del consistori o de l'EMD, com afirma el president de l'entitat descentralitzada, Josep Puig.

Josep Puig

Estem negociant amb l'Ajuntament la seva implantaciķ i com arribar a l'acord per fer front a aquesta despesa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb aquesta extensiķ de videovigilāncia del trānsit a Valldoreix, es dķna per tancat el projecte estratčgic de ciutat que l'equip de govern tenia previst per aquest mandat. En total, a la ciutat hi haurā al voltant de 30 cāmeres entre les de seguretat i de trānsit, que es controlaran des del Centre de Control, que s'ubicarā a la nova seu de la Policia Local.