El gerent de la Sala Hoboken deixa el càrrec per motius personals

Moragas abandona el seu càrrec a la Sala Hoboken

Societat

Publicat el 2/jul/13 per Sílvia González

L'actual gerent de la Sala Hoboken, Pol Moragas, abandonarà les seves responsabilitats a finals de juliol per fer un intercanvi acadèmic a l'estranger. Moragas ha apuntat que té pendent buscar substitut, una tasca que també podria assumir una empresa gestora.

Moragas va entrar com a nou gerent de la sala de concerts al gener amb la voluntat de redefinir el projecte empresarial i garantir-ne la viabilitat econòmica. Quadrats els números, Moragas posa punt final a la seva tasca per motius personals.

En una entrevista a Cugat.cat, el santcugatenc ha explicat que participarà en un programa d'intercanvi acadèmic a Londres i que això és incompatible amb la gerència de la discoteca. El responsable de la sala té pendent buscar un nou gestor, una tasca que podria assumir, diu, una empresa gestora subcontractada per Venue Sant Cugat, que és qui gestiona la sala de Can Solà.

Moragas ha fet una lectura positiva de la seva gestió, sobretot amb relació a l'obertura de l'espai a la ciutat i a les entitats. També s'ha felicitat pel fet que les bandes de música locals hagin trepitjat Hoboken, un dels objectius que va marcar-se com a gerent.

Pol Moragas

Estic content d'enfocar d'una altra manera Hoboken. Espero que es continuïn programant grups locals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'encara gestor d'Hoboken, que deixarà el càrrec a finals de juliol, ha explicat que cada cap de setmana 1.000 persones passen per la pista de ball.