Els trens de FGC circularan fins a la una de la matinada

FGC farà horari de dissabte amb motiu de la revetlla de Sant Joan

Societat

Publicat el 23/jun/13 per Núria Juanico

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) fa avui horari de dissabte amb motiu de la revetlla de Sant Joan. A diferència d'altres anys, que havien obert tota la nit, l'últim tren de FGC sortirà a les dues i 12 minuts de la matinada de l'estació de plaça Catalunya, a Barcelona.

Els últims trens que circularan des de Sant Cugat fins a Barcelona seran el de la una i 33 minuts de la nit, des de Terrassa, i el de la una i 44 minuts, des de Sabadell. Per dirigir-se a les ciutats vallesanes, el darrer tren en direcció Terrassa passarà a un quart de tres de la matinada i el darrer fins a Sabadell sortirà a les dues i 36 minuts. Si es vol viatjar des de Barcelona fins a Sant Cugat, l'últim tren sortirà de l'estació de plaça Catalunya a les dues i 12 minuts de la matinada. A partir d'aleshores, l'estació de FGC de la ciutat romandrà tancada i obrirà demà a dos quarts de sis del matí.

Els santcugatencs que vulguin anar a Barcelona, Sabadell o Terrassa i a les ciutats de l'entorn més tard de la una de la matinada ho hauran de fer amb transport privat o bé amb el servei de Nit Bus.