El 'Diari', premiat pels seus 20 anys als Premis Ciutat de Sant Cugat

L'editor de 'El Diari', Ramon Grau, recollint el premi

Societat

Publicat el 11/mar/13 per Judith Cañamares

El setmanari 'Diari de Sant Cugat' ha estat reconegut amb un dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2012 en l'any en què es compleixen 20 anys del seu naixement com a 'Els 4 Cantons'. A més, aquest any, la publicació ha presentat un nou format més compacte que ha acompanyat amb una aplicació per a mòbil.


MIRA-HO A CUGAT TV

El 'Diari de Sant Cugat', que està dirigit per Josep Maria Vallès i editat per Ramon Grau, va néixer el 1992 i compta amb una tirada de 3.000 exemplars, segons la versió web de la publicació.

L'editor del 'Diari de Sant Cugat', Ramon Grau, ha agraït el reconeixement a tota una trajectòria de la publicació, ha lamentat els temps difícils que pateix la premsa en general, i ha valorat l'orgull que senten en ajudar a crear un 'sentiment de pertinença' entre tots els santcugatencs.

Ramon Grau

No són temps fàcils per la premsa però segur el periodisme proper, fet amb rigor, seguirà sent un gran valor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquesta publicació setmanal ja va rebre un reconeixement fa cinc anys de la 'Society of Newspaper Design' quan el 'Diari de Sant Cugat' va complir 15 anys. El setmanari forma part del grup de comunicació Premsa Local que engloba les capçaleres 'B30', 'Opiverd' i 'Tot Sant Cugat'. Aquesta darrera guia de serveis ja va rebre un Premi Ciutat de Sant Cugat fa dos anys pel seu 25è aniversari.