Centre Vila vol pactar les dates de les obres del Pla de Mobilitat

El carrer de Francesc Moragas deixarà ser de pas obligat amb el nou PMU / Font: Google Maps

Societat

Publicat el 25/feb/13 per Redacció

L'Associació de Comerciants Centre Vila ha demanat diàleg entre el consistori i els comerciants per consensuar les dates en què s'haurien de produir les obres previstes del Pla de Mobilitat (PMU) perquè afectin el mínim possible els comerços. El secretari d'aquesta associació, Carles Palahí, ha destacat que no se'ls ha informat de l'afectació de la seva zona abans de tirar endavant el pla.

El secretari de l'Associació de Comerciants Centre Vila, Carles Palahí, s'ha mostrat d'acord en recuperar la ciutat per als veïns per fer reeixir el municipi.

Carles Palahí

Qualsevol ciutat, si es vol modernitzar i vol reeixir recuperant la ciutat per als vianants, amb això estic d'acord. Això s'ha de consultar bé i veure com es fa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El PMU té previst en aquesta zona de la ciutat la semi-vianantització de part del carrer de Francesc Moragas, l'avinguda de Rius i Taulet i la plaça dels Quatre Cantons. Amb aquesta mesura, el centre de la ciutat deixarà de ser pas obligat per al transport rodat i donarà prioritat de pas al vianant.