Un incendi en un domicili amb un detingut a Valldoreix, fet destacat de la Nit de Cap d'Any

La Policia Local ha denunciat diferents persones pel trencament del toc de queda i per tinença d'estupefaents


  • Comparteix:

Nit tranquil·la a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Nit tranquil·la a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat ha viscut una nit de Cap d'Any marcada per les mesures restrictives aplicades per frenar contagis del coronavirus. Un incendi en un domicili de Valldoreix amb una detenció relacionada amb aquest incident, diferents denúncies pel trencament del toc de queda i per tinença d'estupefaents són el resum de la Nit de Cap d'Any a Sant Cugat. El regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, ha ressaltat que 'la nit ha estat tranquil·la marcada per la limitació del toc de queda'.

L'incendi s'ha originat a quarts d'onze de la nit i s’han activat 5 dotacions dels Bombers. El foc, totalment desenvolupat, ha afectat a una casa unifamiliar aïllada, de planta baixa i d’uns 50 metres quadrats, segons ha explicat el Departament d'Interior de la Generalitat. A la matinada s’hi ha tornat a desplaçar 3 dotacions perquè fumejava una part del fals sostre sense accés per acabar apagant l'incendi.

La Policia Local també ha rebut algunes trucades de veïns en una nit marcada per la tranquil·litat. Carol ha fet una comparativa amb la Nit de Cap d'Any de 2021 amb les restriccions com a punt destacat.




Francesc Carol

Una nit molt tranquila amb poc moviment i marcada per les restriccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.