L'associació Oncolliga publica un nou butlletí sobre el càncer escrit pels malalts

Societat

Publicat el 19/oct/11 per Oriol Esteve

L'entitat Oncolliga ha presentat un nou butlletí que editen malalts de càncer i voluntaris que formen part de l'associació. En aquesta publicació trimestral s'hi podran llegir experiències d'afectats per alguna malaltia cancerígena i es recolliran notícies relacionades amb la investigació contra el càncer. El butlletí s'ha presentat aprofitant el Dia Internacional del Càncer de Mama a l'estand que l'entitat ha instal·lat a la plaça dels Quatre Cantons.

L'objectiu del butlletí és convertir-se en una eina de divulgació per aquelles persones que en algun moment s'enfrontin amb el càncer. La presidenta d'Oncolliga Sant Cugat, Montse Botines, ha explicat que la revista és una mostra de la feina que fa l'associació.

Montse Botines

Oncolliga Sant Cugat fa feina i aquesta revista n'és una mostra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha declarat que l'Ajuntament se sent orgullós de tenir entitats que porten a terme activitats com aquestes.

Susanna Pellicer

Per a l'Ajuntament és un orgull tenir entitats com Oncolliga que fan un treball molt important.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Actualment Oncolliga Sant Cugat compta amb una vintena de membres fixes als quals s'hi sumen alguns voluntaris esporàdicament.